nu 21°
Weerbericht Delden
lichte regen
17:00
21°
lichte regen
20:00
18°
zwaar bewolkt
23:00
14°
half bewolkt
02:00
12°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

verkiezing vrijwilligersorganisatie 2012 in hof van twente

Terug

Verkiezing vrijwilligersorganisatie 2012 in Hof van Twente

Delden – 16-08-2012 – Het Servicepunt Vrijwilligerswerk Hof van Twente organiseert samen met de gemeente Hof van Twente de verkiezing van de vrijwilligersorganisatie van 2012. In Hof van Twente zijn veel organisaties die op vrijwilligers draaien. Zonder hun inzet zijn heel veel activiteiten niet mogelijk. Sport, hulpdiensten en cultuur zijn hier duidelijke voorbeelden van.

Vorig jaar ontvingen de jongeren van WHYDONTCHA uit Diepenheim de prijs van de vakjury en de ANBO Diepenheim kreeg de meeste stemmen van de inwoners van Hof van Twente. In 2012 hebben veel inwoners van Hof van Twente weer kunnen genieten van vrijwilligerswerk. Juist daarom willen wij u vragen om een vrijwilligersorganisatie te kiezen die volgens u er in 2012 echt uitgesprongen is. Heeft een instelling zich onderscheiden door een bijzondere prestatie of heeft ze haar normale maar toch speciale werk uitgevoerd, dan maken ze kans op een nominatie en misschien de vrijwilligersprijs 2012.

Een onafhankelijke jury zal uit een aantal genomineerde organisaties de winnaar bepalen. Behalve de door inwoners van Hof van Twente genomineerde organisaties kiest een vakjury een vrijwilligersorganisatie die een prijs verdient op grond van  hun geleverde prestaties. De feestelijke uitreiking van de vrijwilligersprijzen is op 6 december om 19.30 uur in het gemeentehuis in Goor. Aan het winnen is een leuke geldprijs verbonden.

U kunt uw favoriete organisatie kiezen door het aanmeldingsformulier in te vullen. Op het stemformulier staan de adressen waar u ze kunt inleveren. Dit formulier staat op de website: www.vrijwilligerswerkhofvantwente.nl

Informatie over de vrijwilligersprijs 2012 kunt u krijgen bij het Servicepunt. Vrijwilligerswerk Hof van Twente, H.Heijermansstraat 36 in Goor Tel. 0547 260100.

Voorwaarden voor deze aanmelding: -          De vrijwilligersorganisatie die u voordraagt moet actief zijn in HvT. -          De vrijwilligersorganisatie moet zeker 1 jaar actief zijn. -          Voordragen kan alleen via het aanmeldingsformulier. -          De winnaars van vorig jaar komen dit jaar niet in aanmerking. -          De aanmelding moet voorzien zijn van een goede motivatie. -          De aanmelding moet vóór 27 oktober 2012 ontvangen zijn. -          Over de jury uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

advertenties

12 okt 2012

“Al meer dan 10 jaar doe ik met veel plezier vrijwilligerswerk bij De Wendezoele. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij ontvangen jaarlijks vele duizenden bezoekers, waaronder ook veel mensen van verpleeg- en verzorgingstehuizen. Als zij weer een gezellige middag hebben gehad bij ons geeft dat heel veel voldoening.”

T. Ten Bokum 12-10-2012 @ 14:41 | 0 | rapporteer

Reageren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.