nu 15°
Weerbericht Delden
onbewolkt
08:00
19°
onbewolkt
11:00
24°
onbewolkt
14:00
28°
geheel bewolkt
17:00
28°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

vlees partyservice rob kleinsman een begrip delden

Terug

Vlees & Partyservice Rob Kleinsman: een begrip in Delden

Ook al is het bedrijf niet in Delden gevestigd, de naam Vlees & Partyservice Rob Kleinsman is bij de meeste inwoners van Delden al jaren bekend. De Bentelose onderneming maakt al lange tijd deel uit van de vaste opstelling van de weekmarkt op het Ressingplein en ook op de streekmarkt bij de Oude Blasiuskerk worden de vleesproducten van eigen boerderij verkocht.

Rob Kleinsman is trots op zijn product en merkt dat het ambachtelijke concept van zijn slagerij steeds meer aan terrein wint. “Mensen worden kieskeuriger en willen graag weten waar het vlees dat ze eten vandaan komt. Wij verkopen vers vlees van eigen boerderij dat elke week vers geslacht wordt. Ook hebben mensen bij ons de garantie dat de worst of karbonade vrij is van antibiotica.”

KLE 0212 VLEESSCHOTEL 16

Naast de markten in Delden is de slager ook te vinden op de weekmarkten in Goor en Hengevelde. Iedere zaterdagochtend worden daarnaast de deuren van de winkel aan de Suetersweg 19b in Bentelo geopend. “We hebben inmiddels een grote groep vaste klanten die op zaterdag bij ons vlees komen kopen. Nieuwe mensen keren vaak tevreden terug of komen langs op de markt. Een mooier compliment kunnen we niet krijgen.”

Sinds 2001 heeft Kleinsman naast de slagerij ook een goedlopende partyservice. “Het hele jaar door verzorgen wij barbecues en buffetten op locatie. In de zomermaanden worden de barbecuepannen met uitgebreide vleesschalen en salades in de hele regio afgeleverd. In de wintermaanden zijn het vooral de gewone buffetten en stamppotbuffetten waar wij druk mee zijn.” Kleinsman denkt ook graag mee met de klant. “Diverse schotels kunnen naar wens samengesteld worden. Voor een avondje gourmetten of een etentje met vrienden of familie: alles in mogelijk.”

g:/spool/temppitif1986783452

Mensen die een feest houden maar niet over de juiste ruimte beschikken, kunnen ook in Bentelo afspreken. “Het is altijd mogelijk gebruik te maken van onze ‘Preuverie’. Wij hebben een geschikte ruimte om een buurtfeest of familiedag te houden.” Daarbij kan ook gekozen worden voor een van de arrangementen. “De dropping is bijvoorbeeld erg in trek. Gasten worden dan met de huifkar op een geheime locatie gedropt. Vervolgens wandelen ze aan de hand van een routebeschrijving terug naar de Preuverie. Bij aankomst wacht dan een gezellige avond onder het genot van een plak brood met karbonade en een drankje. Of natuurlijk een uitgebreide barbecue.”

   

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.