nu 11°
Weerbericht Delden
half bewolkt
08:00
11°
onbewolkt
11:00
16°
onbewolkt
14:00
19°
half bewolkt
17:00
18°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

voorjaarsconcert deldense accordeonvereniging de optimisten

Terug

Voorjaarsconcert Deldense Accordeonvereniging De Optimisten

Zondag 6 april a.s. is het weer tijd voor het jaarlijkse voorjaarsconcert van Accordeonvereniging De Optimisten uit Delden. Het repertoire is licht maar zeer gevarieerd van Argentijnse tango tot de Bossa Nova en ook een meezinger ontbreekt deze ochtend niet.

Naast het B- en A-orkest respectievelijk onder leiding van Ger Akkerman en Esther Peressoni, zal deze ochtend uiteraard ook het opleidingsorkest onder leiding van Jacqueline Lenderink-de Vries weer een optreden verzorgen. De accordeonisten uit dit orkest worden allemaal opgeleid door Jacqueline of Ger.

De vereniging heeft tevens een Amusementsorkest. Dit orkest treedt veel op, ook ver buiten Delden, in bejaardencentra en verzorgingstehuizen. Op de website van De Optimisten www.de-optimisten.nl/agenda kan precies bekeken worden waar en wanneer er wordt opgetreden en hoe er geboekt kan worden.

Het voorjaarsconcert vindt plaats in Muziekgebouw “In vriendschap”, De Mors 1, 7491 DZ te Delden. Om 11.00 uur is de zaal open en om 11.30 uur begint het concert dat duurt tot ongeveer 13.00 uur. De toegang is gratis en de koffie staat klaar.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.