nu 17°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
15°
onbewolkt
08:00
16°
onbewolkt
11:00
20°
half bewolkt
14:00
21°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

waar delden deel 10 huub vrielink 9e winnaar

Terug

‘Waar in Delden?’ deel 10 – Huub Vrielink 9e winnaar

Iedere woensdag of donderdag wordt op de website Nieuws uit Delden een foto geplaatst waarop een locatie in Delden te zien is. De bezoekers wordt vervolgens gevraagd om te raden waar de foto gemaakt is. De antwoorden kunnen worden ingestuurd naar redactie@nieuwsuitdelden.nl Uit de goede inzendingen wordt iedere week een winnaar geloot. De weekwinnaars loten vervolgens aan het einde van ieder seizoen mee voor een prijs die beschikbaar gesteld wordt door Gall & Gall uit Delden.

Uiteraard mogen de deelnemers discussiëren over de locatie van de foto en kunnen er tevens aanwijzingen gegeven worden. Wanneer iemand het antwoord weet, kan hij of zij dit insturen. Wel vragen wij het antwoord niet te plaatsen onder het artikel op de website of via Facebook zodat ook de overige deelnemers een gokje kunnen wagen.

IMG_0456

De foto´s worden gemaakt door fotograaf Wijnand Kristiaans. Wij hopen iedere week op veel deelnemers en wensen onze bezoekers succes met de opgave. Waar in Delden is deze foto gemaakt?

Huub Vrielink winnaar 9e opgave

Huub Vrielink is na loting de winnaar van de 9e opgave. In totaal wisten 22 mensen het goede antwoord te raden. De foto van afgelopen week is gemaakt aan de Kortestraat  in Delden. Het bord is bevestigd aan de gevel van het pand op de hoek met de Langestraat. Als weekwinnaar loot Huub mee voor een leuke prijs. Hieronder de foto van vorige week:

IMG_0462

gall-gall

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.