nu 16°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
15°
onbewolkt
08:00
16°
onbewolkt
11:00
20°
half bewolkt
14:00
21°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

waar delden deel 14 wilfried ter braak 13e winnaar

Terug

‘Waar in Delden?’ deel 14 – Wilfried ter Braak 13e winnaar

Sinds de start van de Nieuws uit Delden hebben wij onze bezoekers gevraagd om seizoensgebonden foto’s in te sturen die iedere week getoond werden op de website. Aan het einde van ieder jaargetijde kon er vervolgens gestemd worden op de mooiste lente-, zomer- herfst- of winterfoto. Na vele prachtige ingezonden afbeeldingen heeft deze categorie een nieuwe opzet gekregen.

Het idee is om iedere woensdag of donderdag een foto te plaatsen waarop een locatie in Delden te zien is. De bezoekers wordt vervolgens gevraagd om te raden waar de foto gemaakt is. De antwoorden kunnen worden ingestuurd naar redactie@nieuwsuitdelden.nl Uit de goede inzendingen wordt iedere week een winnaar geloot. De weekwinnaars loten vervolgens aan het einde van ieder seizoen mee voor een prijs die beschikbaar gesteld wordt door Gall & Gall uit Delden.

IMG_8128

Uiteraard mogen de deelnemers discussiëren over de locatie van de foto en kunnen er tevens aanwijzingen gegeven worden. Wanneer iemand het antwoord weet kan hij of zij dit insturen. Wel vragen wij het antwoord niet te plaatsen onder het artikel op de website of via Facebook zodat ook de overige deelnemers zelf een gokje kunnen wagen.

De foto´s worden gemaakt door fotograaf Wijnand Kristiaans. Wij hopen op veel deelnemers en wensen onze bezoekers succes met de opgave. Waar in Delden is deze foto gemaakt?

Wilfried ter Braak winnaar 13e opgave

Wilfried ter Braak is na loting de winnaar van de 13e opgave. In totaal 19 deelnemers wisten het goede antwoord te raden. De foto is gemaakt aan de Langestraat in Delden bij Juwelier Zengerink. Als weekwinnaar loot Wilfried ter Braak aan het einde van de lente mee voor een leuke prijs. Hieronder de foto van vorige week:

IMG_8137
gall-gall

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.