nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
17°
geheel bewolkt
08:00
19°
zwaar bewolkt
11:00
23°
matige regen
14:00
22°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

waar delden deel 3 nick meen 2e winnaar

Terug

‘Waar in Delden?’ deel 3 - Nick Meen 2e winnaar

Sinds de start van de Nieuws uit Delden hebben wij onze bezoekers gevraagd om seizoensgebonden foto’s in te sturen die iedere woensdag getoond werden op de website. Aan het einde van ieder jaargetijde kon er vervolgens gestemd worden op de mooiste lente-, zomer- herfst- of winterfoto. Na vele prachtige ingezonden afbeeldingen heeft deze categorie een nieuwe opzet gekregen.

Het idee is om iedere woensdag een foto te plaatsen waarop een locatie in Delden te zien is. De bezoekers wordt vervolgens gevraagd om te raden waar de foto gemaakt is. De antwoorden kunnen worden ingestuurd naar redactie@nieuwsuitdelden.nl Uit de goede inzendingen wordt iedere week een winnaar geloot. De weekwinnaars loten vervolgens aan het einde van ieder seizoen mee voor een prijs die beschikbaar gesteld wordt door Gall & Gall uit Delden.

Waar in Delden

Uiteraard mogen de deelnemers discussiëren over de locatie van de foto en kunnen er tevens aanwijzingen gegeven worden. Wanneer iemand het antwoord weet kan hij of zij dit insturen. Wel vragen wij het antwoord niet te plaatsen onder het artikel op de website of via Facebook zodat ook de overige deelnemers zelf een gokje kunnen wagen.

De foto´s worden gemaakt door fotograaf Wijnand Kristiaans. Wij hopen op veel deelnemers en wensen onze bezoekers succes met de derde opgave. Waar in Delden is deze foto gemaakt?

Nick Meen winnaar 2e opgave

Nick Meen is na loting de winnaar van de 2e opgave. Hij wist net als 28 andere deelnemers het goede antwoord te raden. De foto van vorige week is gemaakt op de hoek van de Langestraat en de Noorderhagen. Als weekwinnaar loot Nick aan het einde van de lente mee voor een leuke prijs. Hieronder de foto van vorige week:

Waar in Delden 2  gall-gall

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.