nu 21°
Weerbericht Delden
lichte regen
17:00
21°
lichte regen
20:00
18°
zwaar bewolkt
23:00
14°
half bewolkt
02:00
12°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

waar delden deel 5 annemarie keijzer 4e winnaar

Terug

‘Waar in Delden?’ deel 5 – Annemarie Keijzer 4e winnaar

Sinds de start van de Nieuws uit Delden hebben wij onze bezoekers gevraagd om seizoensgebonden foto’s in te sturen die iedere week getoond werden op de website. Aan het einde van ieder jaargetijde kon er vervolgens gestemd worden op de mooiste lente-, zomer- herfst- of winterfoto. Na vele prachtige ingezonden afbeeldingen heeft deze categorie een nieuwe opzet gekregen.

Het idee is om iedere woensdag of donderdag een foto te plaatsen waarop een locatie in Delden te zien is. De bezoekers wordt vervolgens gevraagd om te raden waar de foto gemaakt is. De antwoorden kunnen worden ingestuurd naar redactie@nieuwsuitdelden.nl Uit de goede inzendingen wordt iedere week een winnaar geloot. De weekwinnaars loten vervolgens aan het einde van ieder seizoen mee voor een prijs die beschikbaar gesteld wordt door Gall & Gall uit Delden.

IMG_0745

Uiteraard mogen de deelnemers discussiëren over de locatie van de foto en kunnen er tevens aanwijzingen gegeven worden. Wanneer iemand het antwoord weet kan hij of zij dit insturen. Wel vragen wij het antwoord niet te plaatsen onder het artikel op de website of via Facebook zodat ook de overige deelnemers zelf een gokje kunnen wagen.

De foto´s worden gemaakt door fotograaf Wijnand Kristiaans. Wij hopen op veel deelnemers en wensen onze bezoekers succes met de opgave. Waar in Delden is deze foto gemaakt?

Annemarie Keijzer winnaar 4e opgave

Annemarie Keijzer is na loting de winnaar van de 4e opgave. In totaal 11 deelnemers wisten het goede antwoord te raden. De foto is deze week gemaakt aan de Strampenweg (rode pad) ter hoogte van de Basisschool Erve Hooijerinck. Als weekwinnaar loot Annemarie aan het einde van de zomer mee voor een leuke prijs. Hieronder de foto van vorige week:

IMG_0758


gall-gall

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.