nu 22°
Weerbericht Delden
lichte regen
17:00
23°
lichte regen
20:00
21°
lichte regen
23:00
15°
zwaar bewolkt
02:00
14°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

waar delden deel 7 hanneke freriksen 6e winnaar

Terug

‘Waar in Delden?’ deel 7 – Hanneke Freriksen 6e winnaar

Iedere woensdag of donderdag wordt op de website Nieuws uit Delden een foto geplaatst waarop een locatie in Delden te zien is. De bezoekers wordt vervolgens gevraagd om te raden waar de foto gemaakt is. De antwoorden kunnen worden ingestuurd naar redactie@nieuwsuitdelden.nl Uit de goede inzendingen wordt iedere week een winnaar geloot. De weekwinnaars loten vervolgens aan het einde van ieder seizoen mee voor een prijs die beschikbaar gesteld wordt door Gall & Gall uit Delden.

 IMG_9379Uiteraard mogen de deelnemers discussiëren over de locatie van de foto en kunnen er tevens aanwijzingen gegeven worden. Wanneer iemand het antwoord weet, kan hij of zij dit insturen. Wel vragen wij het antwoord niet te plaatsen onder het artikel op de website of via Facebook zodat ook de overige deelnemers een gokje kunnen wagen.

De foto´s worden gemaakt door fotograaf Wijnand Kristiaans. Wij hopen iedere week op veel deelnemers en wensen onze bezoekers succes met de opgave. Waar in Delden is deze foto gemaakt?

Hanneke Freriksen winnaar 6e opgave

Hanneke Freriksen is na loting de winnaar van de 6e opgave. In totaal wisten 17 mensen het goede antwoord te raden. De foto van afgelopen week is gemaakt van de onderzijde van de spoorbrug over de Vossenbrinkweg in Delden. Als weekwinnaar loot Hanneke mee voor een leuke prijs. Hieronder de foto van vorige week:

IMG_9364

gall-gall

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.