nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
17°
geheel bewolkt
08:00
19°
zwaar bewolkt
11:00
23°
matige regen
14:00
22°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

waar delden deel 8 trijnie kamp 7e winnaar

Terug

‘Waar in Delden?’ deel 8 – Trijnie Kamp 7e winnaar

Iedere woensdag of donderdag wordt op de website Nieuws uit Delden een foto geplaatst waarop een locatie in Delden te zien is. De bezoekers wordt vervolgens gevraagd om te raden waar de foto gemaakt is. De antwoorden kunnen worden ingestuurd naar redactie@nieuwsuitdelden.nl Uit de goede inzendingen wordt iedere week een winnaar geloot. De weekwinnaars loten vervolgens aan het einde van ieder seizoen mee voor een prijs die beschikbaar gesteld wordt door Gall & Gall uit Delden.

Uiteraard mogen de deelnemers discussiëren over de locatie van de foto en kunnen er tevens aanwijzingen gegeven worden. Wanneer iemand het antwoord weet, kan hij of zij dit insturen. Wel vragen wij het antwoord niet te plaatsen onder het artikel op de website of via Facebook zodat ook de overige deelnemers een gokje kunnen wagen. IMG_9371

De foto´s worden gemaakt door fotograaf Wijnand Kristiaans. Wij hopen iedere week op veel deelnemers en wensen onze bezoekers succes met de opgave. Waar in Delden is deze foto gemaakt?

Trijnie Kamp winnaar 7e opgave

Trijnie Kamp is na loting de winnaar van de 7e opgave. In totaal wisten 22 mensen het goede antwoord te raden. De foto van afgelopen week is gemaakt op het trottoir aan de Zuiderhagen ter hoogte van het voormalige postkantoor in Delden. Als weekwinnaar loot Trijnie mee voor een leuke prijs. Hieronder de foto van vorige week:

IMG_9379

gall-gall

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.