nu 17°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
15°
onbewolkt
08:00
16°
onbewolkt
11:00
20°
half bewolkt
14:00
21°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

waar in delden deel 1 wim hietbrink 12e winnaar

Terug

‘Waar in Delden?’ deel 1 - Wim Hietbrink 12e winnaar

Iedere week wordt op de website Nieuws uit Delden een foto geplaatst waarop een locatie in Delden te zien is. De bezoekers wordt vervolgens gevraagd om te raden waar de foto gemaakt is. De antwoorden kunnen worden ingestuurd naar redactie@nieuwsuitdelden.nl Uit de goede inzendingen wordt iedere week een winnaar geloot. De weekwinnaars loten vervolgens aan het einde van ieder seizoen mee voor een prijs die beschikbaar gesteld wordt door Gall & Gall uit Delden.

Uiteraard mogen de deelnemers discussiëren over de locatie van de foto en kunnen er tevens aanwijzingen gegeven worden. Wanneer iemand het antwoord weet, kan hij of zij dit insturen. Wel vragen wij het antwoord niet te plaatsen onder het artikel op de website of via Facebook zodat ook de overige deelnemers een gokje kunnen wagen.

waar

De foto´s worden gemaakt door fotograaf Wijnand Kristiaans. Wij hopen iedere week op veel deelnemers en wensen onze bezoekers succes met de opgave. Waar in Delden is deze foto gemaakt?

Wim Hietbrink winnaar 12e opgave

Wim Hietbrink is na loting de winnaar van de 12e opgave. In totaal wisten 23 mensen het goede antwoord te raden. De foto van afgelopen week is gemaakt bij de ingang van de Zaagmolenweg, net voorbij Carelshaven. Als weekwinnaar loot Wim mee voor een leuke prijs. Op vrijdag 28 maart zal bekend gemaakt worden wie de prijswinnaar is van de wintereditie van Waar in Delden. Hieronder de foto van vorige week:

twick

gall-gall

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.