nu 19°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
14:00
22°
lichte regen
17:00
23°
lichte regen
20:00
20°
lichte regen
23:00
15°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

wederom militaire oefeningen rondom delden

Terug

Wederom militaire oefeningen rondom Delden

De Koninklijke Landmacht oefentĀ in de periode van dinsdag 2 juli tot en met donderdag 4 juli 2013 in het gebied rondom Delden. Ook in andere gebieden in Twente tussen de Duitse grens en de lijn Mander-Almelo-Goor-Haaksbergen zijn er militairen actief. Tevens wordt gevolgenĀ met een Chinook helikopter.

In de bovengenoemde periode zal er onder ander geoefend worden in de Bocht in Westerholtsweg Ambt Delden, bij de brug over Twickelervaart aan de Grote Looweg-Dashaarsweg Ambt Delden, in de bocht in Aaweg Ambt Delden, aan de Disselsweg Bentelo nabij de brug, bij de kruising Kerkhofweg-Wicherinksweg Ambt Delden, bij de brug Noordmolen IJsbaanweg Ambt Delden, in de bocht in Hamsweg Ambt Delden en aan de Huttenveldsweg Hengelo nabij brug over Hagmolenbeek.

Op deze locaties zal er gebruik gemaakt worden van oefenmunitie. Het gebruik hiervan is uitsluitend buiten de bebouwde kom en zal tijdens kortdurende en snel uitgevoerde acties tot een minimum worden beperkt. Alle munitierestanten worden direct na de actie door de eenheid opgeruimd.

Schaderegeling:

Indien, ondanks alle voorzorgsmaatregelen, schade door de oefening ontstaan is, kunt u dit, onder vermelding van zoveel mogelijk gegevens zoals: Eenheid, kenteken voertuig, datum en tijd, plaats, soort schade etc. melden aan:

Ministerie van Defensie, CDC/JDV/Sectie Claims

Postbus 20703

2500 ES Den Haag

Telefoon 070 3396701.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.