nu 16°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
15°
onbewolkt
08:00
16°
onbewolkt
11:00
20°
half bewolkt
14:00
21°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

weekendje delden vooruitblik op de activiteiten delden en omgeving 52

Terug

Weekendje Delden – Vooruitblik op de activiteiten in Delden en omgeving

De negen vrienden van het Carbid Team Delden hebben het jaar 2015 knallend ten einde gebracht. Aan de Carbid Boulevard aan de Hoffmeijerweg 6 werd onder toeziend oog van ongeveer 350 belangstellenden ruim 60 kilo carbid afgeschoten met drie zware kanonnen.  “Het was weer een waar spektakel en de bezoekers en de organisatie hebben volop genoten. Net als de afgelopen jaren was het een groot succes.”

Klik hier voor de fotoreportage van Willem Lokate 

De succesformule van de afgelopen jaren werd voortgezet en dus hoefde er niet veel te worden gewijzigd in het draaiboek. “We zijn ongeveer een week voor de start begonnen met de voorbereidingen”, vertelt Luuk Vehof van het Carbid Team Delden. “Die zijn goed verlopen en dus waren we op 31 december helemaal klaar voor de start. Toen rond 12.00 uur de muziek uit de boxen kwam, druppelden ook de eerste gasten binnen.”

Niet lang hierna werden de kanonnen in stelling gebracht en kon het geknal beginnen. “Het werd hierna ook al snel gezellig druk in de feesttent. Met een hapje, een drankje, muziek en het geknal vermaakte iedereen zich prima.” De grootste groep met bezoekers arriveerde tussen 14.00 uur en 14.30 uur. “Ik denk dat er verdeeld over de dag zeker 350 bezoekers zijn geweest.”

Voor het eerst werden de bezoekers ook getrakteerd op een liveoptreden. Deldenaar Hans Baake nam om 15.30 uur de microfoon ter hand en bracht onder andere zijn nieuwe en toepasselijke single ‘Laten we gaan knallen’ ten gehore. “Dat viel zeer in de smaak bij de aanwezigen. Hans bracht de stemming er goed in en het was in een klap feest.” Het Carbid Team Delden wil proberen om ook volgend jaar een liveoptreden te regelen. “Het zou mooi zijn om de sfeer ieder jaar te verhogen met een dergelijke alarmschijf.”

Toen de rook aan het einde van de middag was opgetrokken, werd er door de organisatie nog even teruggeblikt op de dag. “Het was wat ons betreft weer een groot succes en iedereen heeft genoten van een gezellige middag. De reacties van de bezoekers waren ook weer geweldig. Veel mensen verbazen zich over de mooie feesttent en de andere faciliteiten. We zullen volgend jaar weer veel gezichten terugzien aan de Carbid Boulevard.”

Klik hier voor de fotoreportage van Willem Lokate 

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.