nu 13°
Weerbericht Delden
licht bewolkt
05:00
12°
half bewolkt
08:00
15°
geheel bewolkt
11:00
17°
lichte regen
14:00
20°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

weekendje delden vooruitblik op de activiteiten in delden en omgeving 65

Terug

Weekendje Delden – Vooruitblik op de activiteiten in Delden en omgeving

Met ingang van het nieuwe jaar is gemeente Hof van Twente verantwoordelijk geworden voor alle (jeugd)zorg en ondersteuning thuis en een aantal taken op het gebied van werk. Taken die de gemeente samen met inwoners en partners zo goed mogelijk wil invullen. Onder de noemer Hofproat belicht de gemeente elke maand een ander thema. Deze maand staat het thema Opvoeden centraal in Hofproat. “In de maand februari besteden we aandacht aan allerlei facetten die te maken hebben met de ontwikkeling van uw kind, per leeftijdsfase.”

hofp

Wethouder Pieter van Zwanenburg: “We hebben gekozen voor thema’s die leven bij de inwoners als we het hebben over zorg en ondersteuning. In samenwerking met partners als stichting Welzijn Ouderen en bijvoorbeeld Loes beantwoorden we vragen, geven we informatie over bestaande initiatieven en mogelijkheden en helpen we inwoners om samen met ons en hun omgeving zichzelf te helpen.”

Hofproat is iedere week te zien op Nieuws uit Delden, in het Hofweekblad, via de eigen website Hofproat.nl en een Twitteraccount. “Verder worden inwoners uitgenodigd hun tips en opmerkingen achter te laten op de facebookpagina van Hofproat. Andere thema’s die dit jaar aan bod zullen komen zijn opvoeden, vrijwilligerswerk en mantelzorg, wonen en zelfredzaamheid.”

Voor de maand mei is het thema voor Hofproat: Zelfredzaamheid. "We besteden aandacht aan dit onderwerp binnen de thema’s: werk, wonen, studie, het voeren van een huishouding. Deze week staat ‘wonen’ centraal. We besteden aandacht aan zelfstandig wonen voor zowel de jongere als de oudere doelgroep."

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.