nu 17°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
15°
onbewolkt
08:00
16°
onbewolkt
11:00
20°
half bewolkt
14:00
21°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

weekendje delden vooruitblik op de activiteiten in delden en omgeving 70

Terug

Weekendje Delden – Vooruitblik op de activiteiten in Delden en omgeving

Muziekvereniging Amicitie houdt op zaterdag 18 maart vanaf 19.30 uur een voorjaarsconcert in Stadscentrum het Parochiehuis met als thema: ‘The Choice of Delden’. De leden zijn de afgelopen maanden druk aan het oefenen geweest op verschillende stukken die van buitenaf zijn aangedragen. Klassiek, marsen, filmmuziek, harmoniewerken, popmuziek en soul: de bezoekers krijgen een zeer divers muziekspektakel voorgeschoteld.

“We hebben in het verleden vaker voorjaarsconcerten gegeven en koppelen daar dan een thema aan”, vertelt voorzitter Herman Loohuis. “Voorheen hebben we al eens een concert met alleen filmmuziek en muziek uit verschillende landen gegeven. Dit keer kwam iemand op het idee om de mensen in Delden te laten kiezen.”

Het levert Amicitia een flinke uitdaging op. “Er zit wel een enkel nummer bij dat we in ons vaste repertoire hebben, maar het overgrote deel hebben we moeten instuderen. Dat is best een opgave omdat het zeker niet de eenvoudigste nummers zijn.” Het extra werk vinden de leden echter niet erg en het levert af en toe een leuke ontdekking op. “Zo spelen we de theme song van de serie Hawaii 50. Daar hadden we zelf nooit aan gedacht, maar blijkt een mooi swingnummer te zijn.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.