nu 10°
Weerbericht Delden
half bewolkt
08:00
11°
onbewolkt
11:00
15°
onbewolkt
14:00
19°
half bewolkt
17:00
18°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

zomercafes delden weer van start

Terug

Zomercafés Delden weer van start

In de juli en augustus worden er in Delden op verschillende zaterdagen weer zomercafés gehouden. Organisator Rode Kruis afdeling Hof van Twente wil met het café ouderen en mensen met een beperking een leuke middag te bezorgen in een in de zomer. “Dit is vaak een periode waarin deze groep mensen behoefte heeft aan contact en gezelligheid omdat velen uit hun vertrouwde omgeving dan met vakantie zijn.” Het eerst café was afgelopen zaterdag.  

Het zomercafé blijft onverminderd populair in de Hof van Twente. Nadat het in Goor al jaren succesvol was gebleken werd het concept in 2011 in Delden geïntroduceerd. En met succes: gemiddeld kwamen de afgelopen jaren ruim honderd belangstellenden naar de zomercafés. Het is dan ook geen verrassing dat er ook dit jaar een activiteitenprogramma is samengesteld.

Die locatie voor de in totaal vier bijeenkomsten is het Grand Café In de Hagen, Stadshagen 200. Midden tussen de appartementen van de Stadhagen en op loopafstand van de woonzorgcentra De Wieken en St. Elisabeth. De data zijn vastgesteld op zaterdag 16 juli, 30 juli en 13 augustus. De zomercafés worden gehouden van 14.30 uur tot 16.30 uur.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.