nu
Weerbericht Delden
lichte regen
04:00
lichte regen
07:00
lichte regen
10:00
lichte regen
13:00

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

ingezonden dames rood zwart niet langs unitas

Terug

Ingezonden: dames Rood Zwart niet langs Unitas

Delden – 30-04-2012 – Na een goede warming up kon de wedstrijd beginnen. Rood zwart ging door waar ze de laatste weken mee bezig is en dat is goed voetballen. Het besef komt er langzaam in, dat we best een goed team hebben, als we alles geven voor elkaar.

Na 15 minuten was er een domper voor rood zwart. Vanuit een cornerbal wilde Annemarie de bal koppen. Op de een of andere manier kreeg ze hierbij een elleboog tegen haar neus. Deze sprong open en bloedde dusdanig dat een wissel noodzakelijk was en Annemarie naar de eerste hulp moest. Gelukkig bleek het achteraf allemaal mee te vallen en moest haar neus alleen gelijmd worden en was er niets gebroken. Er werden wat omzettingen gedaan en rood zwart bleef voetballen, wat leidde in de 20e minuut in de terechte 1 - 0  door Lisanne, die een goedlopende aanval afrondde. Hierna bleef rood zwart voetballen en kreeg het nog een aantal kansen. Helaas viel de bal niet meer binnen. Alhoewel er nog een doelpunt werd afgekeurd.

In de rust aangegeven op deze voet verder te gaan. De eerste 15 minuten na rust gaf Unitas goed tegenstand en liep rood zwart te ver achteruit.  Door het inbrengen van de snelle Ellis voetbalde Rood Zwart zich hierna er weer onderuit. Rood zwart kreeg weer kansen en de bal raakte een aantal maal de paal en de lat. Dan krijg je dus op een gegeven moment de aloude voetbal wet. "Als je ze zelf niet maakt, doet de tegenstander het." Dat dit gebeurde in de 85e minuut vanuit een vrije bal, die met het achterhoofd gekopt werd en hierdoor over de keeper in het doel vloog, is zuur en jammer.

Hierna ging rood zwart alles of niets voetballen en kwamen er nog wat kansen voor ze. Helaas was dit zo'n wedstrijd dat de bal er niet in wil en blijft het 1 - 1. Helaas hebben de dames zichzelf niet beloond, maar moeten en halen we de goede dingen eruit en gaan we verder met het bouwen voor de toekomst. Volgende week wacht er een nieuwe wedstrijd tegen de Hoeve Vooruit en kunnen we alsnog het seizoen goed afsluiten.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.