nu 23°
Weerbericht Delden
zwaar bewolkt
20:00
20°
zwaar bewolkt
23:00
16°
zwaar bewolkt
02:00
15°
geheel bewolkt
05:00
15°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

rood zwart definitief veilig na zege op zenderen

Terug

Rood Zwart definitief veilig na zege op Zenderen

Rood Zwart heeft zich op zondag definitief veilig gespeeld in de Vierde Klasse A. Door de 0-2 overwinning op Zenderen Vooruit houdt de ploeg van trainer Remco Dokter minimaal drie teams onder zich op de ranglijst. De laatste twee duels staat er voor Rood Zwart niets meer op het spel en dus kan het vizier al op het volgend seizoen gericht worden.

Rood Zwart had het in de eerste helft lastig met de ploeg uit Zenderen. Voor de thuisploeg, die directe degradatie willen ontlopen, stond er immers ook voldoende op het spel. De straffe wind zorgde er ook voor dat het spelen van verzorgd voetbal lastig was. Beide ploegen kregen in het eerste bedrijf kansen op de openingstreffer, maar deze viel niet.

Na de rust bracht Jan Baake daar verandering in. Na een goede aanval zorgde de Rood Zwart-speler voor de 0-1. Hierna kregen de bezoekers uit Delden wat meer controle en lieten de bal makkelijker rondgaan. In de 75e minuut resulteerde dit in de 0-2 van Mitchel Baake. Het duel was daarmee beslist. Beide ploegen kregen nog wel mogelijkheden om iets aan de eindstand te veranderen, maar slaagden daar niet in.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.