nu 13°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
11:00
17°
geheel bewolkt
14:00
21°
lichte regen
17:00
21°
zwaar bewolkt
20:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

rood zwart houdt punt over aan ontmoeting met kosc

Terug

Rood Zwart houdt punt over aan ontmoeting met KOSC

Rood Zwart heeft op zondag een punt gepakt in de thuiswedstrijd met KOSC. Het duel eindigde in een 1-1 eindstand. Door het gelijke spel stijgt Rood Zwart naar plek 10. De ploeg uit Ootmarsum gaat, mede door de nederlaag van SV Delden, nu aan de leiding in de Vierde Klasse A.

Rood Zwart en KOSC hielden elkaar redelijk in balans op sportpark Scheetheuvel. De gasten hadden weliswaar het beste van het spel, maar de betere kansen waren voor de thuisploeg. Na twintig minuten spelen viel de eerste treffer. Het was Rodi Beukert die een prima voorzet binnen kon werken. Rood Zwart wist deze voorsprong een kwartier vast te houden. De thuisploeg kreeg in de 36e minuut de bal niet weg en dat resulteerde in de gelijkmaker: 1-1. Dit was ook de ruststand.

Na de pauze was het spelbeeld hetzelfde. Voetballend waren de bezoekers beter, maar Rood Zwart was vaak gevaarlijk. Gescoord werd er ondanks diverse mogelijkheden aan beide kanten niet meer. De beste mogelijkheden kreeg de thuisploeg vlak voor het einde. Een treffer bleek er echter niet meer in te zitten. Eindstand: 1-1.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.