nu -1°
Weerbericht Delden
half bewolkt
16:00
lichte sneeuw
19:00
-2°
lichte sneeuw
22:00
-3°
onbewolkt
01:00
-5°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

rood zwart revancheert zich tegen gfc

Terug

Rood Zwart revancheert zich tegen GFC

Rood Zwart heeft zich op zondagmiddag op knappe wijze gerevancheerd voor de 4-0 nederlaag tegen GFC eerder dit jaar. De nummer twee van de ranglijst werd nu op het eigen sportpark Scheetheuvel met 4-2 verslagen.

Rood Zwart kende een ongelukkige start en keek al na 5 minuten spelen tegen een 0-1 achterstand aan. De ploeg van Remco Dokter herpakte zich hierna en ging op zoek naar de gelijkmaker. Ondanks een aantal groot kansen viel deze niet, waardoor de 0-1 stand ook de ruststand werd.

In de tweede helft kwam Rood Zwart goed uit de startblokken en via Rodi Beukert werd al snel de gelijkmaker op het scorebord gebracht. Hierna kreeg de thuisploeg de smaak te pakken en kwam via een fraaie treffer van Raymond Kenkhuis en een doelpunt van Jelte Linderman op 2-1 en 3-1. De ruime marge werd een kwartier voor tijd teruggebracht tot een treffer door een onoplettendheid in de defensie van Rood Zwart: 3-2. Vlak voor het einde maakte Raymond Kenkhuis op aangeven van Colin Monteiro echter een einde aan alle onzekerheid. Eindstand: 4-2.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.