Home

Een trage computer, een haperende internetverbinding, een notebook die ineens vastloopt, een iPad die uitvalt of een virus op uw computer terwijl u toch echt een virusscanner heeft geïnstalleerd. Komt dit u bekend voor? Bij geenpczorgen.nl kunt u terecht voor al uw computerproblemen, zowel zakelijk (link) als particulier (link) en voor Apple als Windowssystemen.

Ontzorgen Heeft uw computer kuren en weet u er geen raad meer mee? Of heeft u juist een nieuwe laptop of tablet gekocht maar niets werkt zoals u wilt? Geen pczorgen.nl helpt u verder en ontzorgt u van uw computerproblemen.

Aan huis of op kantoor Geenpczorgen.nl biedt advies op maat, via hulp op afstand maar ook door ondersteuning en reparatie of onderhoud aan huis of op kantoor. Desgewenst kan uw pc ook bij u worden opgehaald of worden gebracht naar de werkplaats.

Verkoop computers, onderdelen en software Bent u op zoek naar een nieuwe computer? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij verkopen een breed scala aan computers, onderdelen en software en adviseren u graag over de aan te schaffen apparatuur.