nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
20:00
16°
geheel bewolkt
23:00
14°
geheel bewolkt
02:00
13°
geheel bewolkt
05:00
12°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

verenigingen

>

dartsclub smitties

Terug

Dartsclub SmittiesDartsclub Smitties

Delden heeft sinds 2009 een lokale dartsclub genaamd Smitties. De club heeft café Harlekijn-Smiities aan de Langestraat als thuisbasis. Momenteel telt de vereniging zeven teams die uitkomen in regionale competities op verschillende niveaus. De uit en thuiswedstrijden worden gespeeld op de maandagavond. Lokale dartliefhebbers kunnen daarnaast in de maanden mei, juni, juli en augustus meedoen aan het Zomerranking darttoernooi, dat door de club wordt georganiseerd. Ook werd in 2016 voor het eerst een Open Delden darttoernooi gehouden.


Gerelateerde berichten

Op zaterdag is als onderdeel van het 25-jarig jubileum een grote boerenbruiloft gehouden bij museumboerderij Wendezoele. Voordat de huwelijksvoltrekking aan de Twickelerlaan plaatsvond, maakte de bruidsstoet een ...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder