nu 21°
Weerbericht Delden
zwaar bewolkt
23:00
16°
zwaar bewolkt
02:00
15°
geheel bewolkt
05:00
16°
geheel bewolkt
08:00
17°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

alles over delden

>

gemeente

>

afvalinzameling

Terug

Afval inzameling

in Delden

Gemeente Hof van Twente is verantwoordelijk voor het inzamelen van het huishoudelijk afval. U betaalt daarvoor jaarlijks per huishouden een afvalstoffenheffing. De inzameling van het restafval, GFT, plastic, blikafval en drankenkartons gebeurt door Twente Milieu. Voor de inzameling van de andere afvalsoorten werkt de gemeente samen met lokale partners.

Afvalkalender

Op de website van Twente Milieu kunt u uw persoonlijke afvalkalender bekijken. Voer uw postcode daar in om te zien wanneer u uw afval kwijt kunt.


Ga naar de website van Twente Milieu

‚Äč
Oud Papier

per wijk

Omdat er verschillende verenigingen zijn die op verschillende dagen en verschillende gebieden het oud papier ophalen, is er vaak onduidelijkheid bij de inwoners. In Delden zijn Muziekvereniging Amicitia, Zwemclub Twickel, Protestantse Gemeente Delden, Voetbalvereniging Rood Zwart en Volleybalvereniging Devoc verantwoordelijk voor het ophalen.Omdat er verschillende verenigingen zijn die op verschillende dagen en verschillende gebieden het oud papier ophalen, is er vaak onduidelijkheid bij de inwoners. In Delden zijn Muziekvereniging Amicitia, Zwemclub Twickel, Protestantse Gemeente Delden, Voetbalvereniging Rood Zwart en Volleybalvereniging Devoc verantwoordelijk voor het ophalen.Omdat er verschillende verenigingen zijn die op verschillende dagen en verschillende gebieden het oud papier ophalen, is er vaak onduidelijkheid bij de inwoners. In Delden zijn Muziekvereniging Amicitia, Zwemclub Twickel, Protestantse Gemeente Delden, Voetbalvereniging Rood Zwart en Volleybalvereniging Devoc verantwoordelijk voor het ophalen.