nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
20:00
16°
geheel bewolkt
23:00
14°
geheel bewolkt
02:00
13°
geheel bewolkt
05:00
12°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

eten en drinken

>

aparthotel delden

Terug

Aparthotel

Delden

Aan de Sportlaan 7 is Aparthotel Delden gevestigd. Het hotel is al sinds 1990 in handen van de familie Weegink, en later Leenders Weegink. Behalve een familie-, golf-, wellness- en conferentiehotel, is het ook een locatie waar iedereen uit Delden en de ruime omgeving terecht kan voor allerlei activiteiten. Zo kunnen bezoekers golfen op Golfbaan de Lage Mors en relaxen in Sauna & Wellness Vital. Verder is het Aparthotel geschikt om een leuke familiedag te houden of een personeelsfeest te vieren met tennis, bowlen, zwemmen of één van de vele feestarrangementen.

Ga naar de website


Gerelateerde berichten

Op zaterdag is als onderdeel van het 25-jarig jubileum een grote boerenbruiloft gehouden bij museumboerderij Wendezoele. Voordat de huwelijksvoltrekking aan de Twickelerlaan plaatsvond, maakte de bruidsstoet een ...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder