nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
20:00
16°
geheel bewolkt
23:00
14°
geheel bewolkt
02:00
13°
geheel bewolkt
05:00
12°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

eten en drinken

>

bar de oale stek parochiehuis

Terug

Bar De Oale Stek Parochiehuis

Bar De Oale Stek is gevestigd in Stadscentrum het Parochiehuis aan de Langestraat 79 in Delden. Na de grondige renovatie van het monumentale pand, opende het café in 2007 de deuren op de eerste verdieping. Voorheen was ’n Körk een populair café op de benedenverdieping. De uitbaters van De Oale Stek Parochiehuis zijn Willem Lokate en Huub Vehof. Het café is geopend tijdens activiteiten in het Stadscentrum, maar is ook beschikbaar voor feesten en partijen.

Op zaterdag is als onderdeel van het 25-jarig jubileum een grote boerenbruiloft gehouden bij museumboerderij Wendezoele. Voordat de huwelijksvoltrekking aan de Twickelerlaan plaatsvond, maakte de bruidsstoet een ...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder