nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
20:00
16°
geheel bewolkt
23:00
14°
geheel bewolkt
02:00
13°
geheel bewolkt
05:00
12°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

eten en drinken

>

cafebiljart de boemel

Terug

Café Biljart de Boemel

U bent van harte welkom

Café Biljart De Boemel is gevestigd naast de sporthal aan de Reigerstraat in Delden. Het café opende in april 2001 de deuren en was de opvolger van sportcafé De Reiger. Laatstgenoemde was sinds de opening van de sporthal in 1979 gevestigd in een van de zalen op de bovenverdieping. Met de nieuwbouw van De Boemel sloot het sportcafé de deuren en de ruimte werd vervolgens gebruikt voor sport- en dansactiviteiten.

Willem Lokate was van 1983 tot 2001 de uitbater van sportcafé De Reiger. Hierna ging hij over naar De Boemel waar hij tot 2011 achter het schap stond. Hierna nam Robert Gerritsjans vijf jaar lang de bedrijfsvoering over. In 2016 keerde Willem Lokate terug achter de bar. Samen met Luuk Vehof zal hij de komende jaren sporters en inwoners van Delden van een hapje en drankje voorzien.

Ga naar de website


Gerelateerde berichten

Op zaterdag is als onderdeel van het 25-jarig jubileum een grote boerenbruiloft gehouden bij museumboerderij Wendezoele. Voordat de huwelijksvoltrekking aan de Twickelerlaan plaatsvond, maakte de bruidsstoet een ...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder