nu 24°
Weerbericht Delden
onbewolkt
23:00
19°
onbewolkt
02:00
18°
onbewolkt
05:00
16°
onbewolkt
08:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

eten en drinken

>

de burgemeester

Terug

De Burgemeester

Delden

Aan de Langestraat in het centrum is het enige bruine café van Delden gevestigd. Eetafé De Burgemeester is met uitzondering van de dinsdagen iedere dag geopend. Bezoekers kunnen even binnenlopen na een vermoeiende werkdag, of tijdens de avonduren genieten van een hapje en drankje. Maandelijks worden er verder verschillende activiteiten georganiseerd. Zo is er iedere tweede woensdag van de maand een pubquiz en strijken er in het weekend geregeld bandjes neer aan de Langestraat. Verder is het café de thuisbasis van de lokale dartvereniging en de FC Twente supportersvereniging uit Delden.

Sinds februari 2018 zijn Niek van Geenen en Lisanne de Graaf de nieuwe uitbaters van het café.

Ga naar de website


Gerelateerde berichten

Update: De vrouw die de reddende engel was voor Sara Chmoun voorafgaand aan haar bruiloft op 11 mei, is gevonden. Gertrude Maatman kreeg op maandagmiddag 10 juni al bezoek van het bruidspaar."Na een bijzondere zo...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder