nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
20:00
16°
geheel bewolkt
23:00
14°
geheel bewolkt
02:00
13°
geheel bewolkt
05:00
12°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

eten en drinken

>

eastern plaza bentelo

Terug

Eastern Plaza Bentelo

Begin 2015 is tussen Delden en Bentelo het wokrestaurant Eastern Plaza geopend. Het restaurant, de locatie van de voormalige 'Rustende Jager', is met 450 zitplaatsen, grote wok-eilanden en een kidsplaza met Aziatisch dorp en bioscoop het grootste in zijn soort in Nederland.

Bij Eastern Plaza Bentelo kunnen de bezoekers 2 uur, 2,5 uur of 3 uur onbegrensd genieten van de Aziatische keuken. Eastern Plaza heeft een ruim opgezette buffetruimte met daarin onder andere een lopende sushiband, wok-en teppan yaki buffet, kinderbuffet, een verse vruchtenbuffet, chocoladefonteinen met diverse lekkernijen en een ambachtelijke ijscorner. Speciaal voor de kinderen is er bij Eastern Plaza Bentelo een kinderbuffet, met snacks, frites en oosterse hapjes. Daarnaast is er een Chinees dorp gecreƫerd waar alle kinderen een extra belevenis zullen meemaken, met kinderentertainment.Op zaterdag is als onderdeel van het 25-jarig jubileum een grote boerenbruiloft gehouden bij museumboerderij Wendezoele. Voordat de huwelijksvoltrekking aan de Twickelerlaan plaatsvond, maakte de bruidsstoet een ...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder