nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
20:00
16°
geheel bewolkt
23:00
14°
geheel bewolkt
02:00
13°
geheel bewolkt
05:00
12°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

eten en drinken

>

het andere leven

Terug

Het Andere Leven

Het Andere Leven is een gloednieuwe horecagelegenheid op een landelijke locatie. Wij serveren stoere gerechten, waarbij we veelvuldig gebruik maken van verse streekproducten, veelal uit eigen tuin. Laat je culinair verrassen bij De Heerlijke Huiskamer. Voor Ʃchte bourgondiƫrs!

Vanaf Woensdag t/m Zondag kunt u ook bij ons terecht voor een heerlijke lunch. Wij hebben verschillende broodjes. Deze broodjes zijn zelfgebakken. Wij kunnen voor u bijvoorbeeld een broodje zalm, broodje gezond of een broodje hamburger bereiden. Ook kunt u bij ons terecht voor een high tea of om tapas te komen eten. Onze gerechten bereiden wij voornamelijk met groente uit eigen tuin.

Al gegeten? Op onze heerlijke terras kunt u ook genieten van een drankje of een ijsje.

Op zaterdag is als onderdeel van het 25-jarig jubileum een grote boerenbruiloft gehouden bij museumboerderij Wendezoele. Voordat de huwelijksvoltrekking aan de Twickelerlaan plaatsvond, maakte de bruidsstoet een ...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder