nu 24°
Weerbericht Delden
onbewolkt
23:00
19°
onbewolkt
02:00
18°
onbewolkt
05:00
16°
onbewolkt
08:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

eten en drinken

>

hotel restaurant de sevenster

Terug

Hotel Restaurant Sevenster

Hartje Delden

Ideaal gelegen familiehotel sinds 1750 in het hartje van Delden. Het hotel in Delden, met z'n gezellige en authentieke huiskamer sfeer van vroeger. Het hotel heeft het gezelligste terras, uitkijkend op de kerk de Oude Blasius. De nabije bossen van Twickel, lenen zich bij uitstek voor het maken van prachtige wandelingen en fietstochten in de omgeving van Delden.


"Begin uw wandeling of fietstocht met een heerlijk stuk huisgemaakte appeltaart  bij ons aan de stamtafel of op het terras. U bent met 5 minuten  op het landgoed Twickel of  u loopt door de gezellige straatjes met leuke winkels en galerie├źn van het oude vestingstadje."

"Kom n's en maol an, zoals we dat hier zeggen en geniet van al het oude wat Delden te bieden heeft en de gezelligheid bij Hotel Restaurant Sevenster, gecombineerd met de echte Hollandse keuken."


Ga naar de website


Gerelateerde berichten

Update: De vrouw die de reddende engel was voor Sara Chmoun voorafgaand aan haar bruiloft op 11 mei, is gevonden. Gertrude Maatman kreeg op maandagmiddag 10 juni al bezoek van het bruidspaar."Na een bijzondere zo...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder