nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
20:00
16°
geheel bewolkt
23:00
14°
geheel bewolkt
02:00
13°
geheel bewolkt
05:00
12°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

eten en drinken

>

in de hagen grandcafe restaurant

Terug

In de Hagen

Grand café restaurant

In het wooncomplex Stadshagen in Delden, dat in 2009 geopend werd, is Grand café In de Hagen gevestigd. De bedrijfsvoering was de eerste jaren in handen van Wonen Delden. Met ingang van 2016 voert Carintreggeland de regie omdat de woningcorporatie zich door een wijzing in de woningwet moet concentreren op haar kerntaken.

In Grand café In de Hagen zijn er elf arbeidsplaatsen die worden ingevuld door mensen van de JP van den Bent Stichting. Deze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt verrichten de dagelijkse werkzaamheden in het restaurant. Verder zijn er drie begeleiders actief en is ook de kok in dienst bij de stichting.

Ga naar de website


Gerelateerde berichten

Op zaterdag is als onderdeel van het 25-jarig jubileum een grote boerenbruiloft gehouden bij museumboerderij Wendezoele. Voordat de huwelijksvoltrekking aan de Twickelerlaan plaatsvond, maakte de bruidsstoet een ...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder