nu 24°
Weerbericht Delden
onbewolkt
23:00
19°
onbewolkt
02:00
18°
onbewolkt
05:00
16°
onbewolkt
08:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

eten en drinken

>

weijenborg

Terug

Weijenborg

Sinds 1739

Restaurant de Weijenborg is sinds jaar en dag gevestigd aan de Spoorstraat in Delden. In 2016 vierden de uitbaters Erna en Nico Hemersma dat ze 35-jaar geleden eigenaar werden van het etablissement uit 1739. De Weijenborg biedt naast een uitgebreide menukaart ook een groot aantal arrangementen. Van feesten en bruiloften tot binnenactiviteiten en workshops. Ook worden ieder jaar een aantal beurzen met verschillende thema’s gehouden aan de Spoorstraat. Verder kunnen bezoekers sinds 2015 proberen te ontsnappen uit een van de ‘escaperooms’.

Ga naar de website


Gerelateerde berichten

Update: De vrouw die de reddende engel was voor Sara Chmoun voorafgaand aan haar bruiloft op 11 mei, is gevonden. Gertrude Maatman kreeg op maandagmiddag 10 juni al bezoek van het bruidspaar."Na een bijzondere zo...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder