nu 13°
Weerbericht Delden
lichte regen
14:00
16°
lichte regen
17:00
15°
lichte regen
20:00
14°
lichte regen
23:00
14°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

mededelingen

>

actie lionsclub heel delden bakt voor de kerstgedachte

Terug

Actie Lionsclub: Heel Delden bakt voor de kerstgedachte!

Dit jaar bestaat Lionsclub International 100 jaar. In Amerika werd de service club opgericht voor mensen die extra steun nodig hebben. Nu een eeuw later bestaan er over de hele wereld Lionsclubs die proberen het verschil te maken waar de maatschappij dat laat liggen. De Deldense Lionsclub heeft dit jaar meegedaan aan fondsenwerving voor stichting ‘Het vergeten Kind’ om kinderen in moeilijke thuissituaties een zorgeloze tijd te kunnen bieden. Dit was het Nationaal cadeau van de Nederlandse Lionsclubs.

“Ook in Delden willen we op ludieke wijze mensen in het zonnetje zetten”, zo laten de Lions weten. “Iedereen wordt uitgenodigd om mensen aan te melden. Elke maand wordt dan bij een van de uitverkorenen een lekkere taart bezorgd met daarop de mooie woorden van de aanmelder. Dit worden zeker ‘Lichtpuntjes in de donkere maanden’! De taarten worden gesponsord door Rouwenhorst & Rouwenhorst notarissen en bakker Jan Meen.”

Een naam en een korte motivatie kan doorgegeven worden via de website van de Lionsclub Delden (www.delden.lions.nl) of middels een formuliertje invullen in onze kerstmarktkraam op 16 december tijdens de kerstmarkt in Delden.”Op de Kerstmarkt worden de Deldense kinderen tevens uitgenodigd tegen een kleine vergoeding een cupcake of worstenbroodje te komen maken in de bakkerij van de Kerstman. De opbrengst voegen wij toe aan onze donatie voor de op Sint Maarten door de orkaan getroffen medelanders.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.