nu 15°
Weerbericht Delden
onbewolkt
08:00
19°
onbewolkt
11:00
24°
onbewolkt
14:00
28°
geheel bewolkt
17:00
28°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

mededelingen

>

grote deelname aan jaarlijks schooltennistoernooi delden

Terug

Grote deelname aan jaarlijks schooltennistoernooi Delden

Op vrijdag 19 april 2019 vond het schooltennistoernooi, jaarlijks georganiseerd door TC Delden, weer plaats. Maar liefst 42 teams (123 kinderen) afkomstig van de verschillende basisscholen uit Delden deden aan dit succesvolle toernooi mee.

“De leerlingen uit de groepen 3, 4, 5, 6 met teamnamen zoals de ‘Babbelende Ballen’, ‘De Kanaaltoppers’ en ‘De Doorzetters’ streden om de felbegeerde schooltennistoernooi bokaal”, zo laat de tennisclub weten. “Bidons werden gevuld, shirts werden gewisseld, veters werden goed gestrikt, dit alles om mooie prestaties te kunnen leveren. Dit alles onder support van hun ouder(s)/verzorger(s) en/of overige familieleden die langs de tennisbanen stonden aan te moedigen en genoten van de zonovergoten ochtend. Er was zelfs een mooi spandoek voor team Liverpool.”

In de categorie: ‘groep 3’ ging de eerste plaats na een spannende strijd naar het team ‘De Boefjes’. Het team ‘Mega Boys’ ging met de grote beker in de categorie: ‘groep 4’ naar huis. In de categorie: ‘groep 5’ ging het team: ‘Natte Paprika Chips’ met de winst er vandoor. In de categorie ‘groep 6’ ging uiteindelijk de winst naar ‘JBD Powergirls’.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.