nu 21°
Weerbericht Delden
lichte regen
17:00
21°
lichte regen
20:00
18°
zwaar bewolkt
23:00
14°
half bewolkt
02:00
12°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

mededelingen

>

kennisochtend over avg door salut

Terug

Kennisochtend over AVG door Salut

Op maandag 24 juni 2019 van 10:00 tot 11:30 uur nodigt Salut inwoners uit voor de kennisochtend Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) aan de Rozenstraat 2a in Goor. De ochtend wordt verzorgd door Van Boven Juridisch Adviesbureau. Aanmelden verplicht via www.hofactief.nl deelname is gratis.

"Verenigingen en organisaties worstelen nog steeds enorm met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ze weten niet hoe ze aan de privacyregelgeving moeten voldoen, en of hetgeen ze geregeld hebben volstaat. "de Privacyregelgeving is ontzettend complex” horen we vaak terug. Volgens Jolanda van Boven Juridisch adviseur niet. Zij wil haar kennis graag delen en op een voor iedereen begrijpelijke manier uitleggen wat de AVG inhoudt, wat de verplichtingen zijn en hoe organisaties en verenigingen op eenvoudige manier kunnen voldoen aan deze wetgeving. "

"Heb jij voor jouw vereniging of organisatie een praktische vraag, stuur deze dan naar vrijwilligerszaken@salut-welzijn.nl. Vragen of meer weten? Angèl en Belinda zijn er voor jou! www.salut-welzijn.nl, bel 0547-260053, app SAS 06-20894999 of mail vrijwilligerszaken@salut-welzijn.nl."

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.