nu 19°
Weerbericht Delden
lichte regen
23:00
15°
matige regen
02:00
14°
lichte regen
05:00
11°
half bewolkt
08:00
12°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

mededelingen

>

straatfestival delden zoekt lokale kunstenaars

Terug

Straatfestival Delden zoekt lokale kunstenaars

De theateracts vormen het kloppend hart van het Cultureel Straatfestival Delden, maar er is meer op deze 3e zondag in september. De boeken- en kunstmarkt trekt bijvoorbeeld ieder jaar drommen mensen naar de Langestraat en omgeving. Een uitgelezen mogelijkheid voor lokale kunstenaars en boekenverkopers om zich te presenteren.

“Het jaarlijkse straatfestival in Delden is een evenement met regionale, misschien zelfs nationale allure”, zo laat de organisatie weten. “Maar het straatfestival draait voor een groot deel ook op lokale inbreng.” Het Cultureel Straatfestival Delden vindt die lokale invulling van het festival dan ook belangrijk. Voorzitter Ruud Morssinkhof: “We hebben elk jaar op ons festival een aantal lokale acts. Denk aan de muziekoptredens van de muziekschool en de lokale muziekverenigingen uit Delden. We willen nu ook graag meer mensen uit de Hof op onze boeken- en kunstmarkt. Dat geeft de markt net wat extra‘s.”

“De kunst- en boekenmarkt kan elk jaar rekenen op duizenden bezoekers. Een mooi podium dus voor kunstenaars die hun werk graag laten zien. En misschien verkopen. Kunstenaars en boekenverkopers kunnen op www.straatfestivaldelden.nl een kraam boeken voor de editie van dit jaar op zondag 16 september.”

advertenties

16 maa 2018

“Sta er als lokale beeldhouwer al aantal jaren . Zeer gezellige en druk bezochte markt . Echt een aanrader !!!!”

Patrick Olthof 16-03-2018 @ 12:50 | 0 | rapporteer

Reageren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.