nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
17°
geheel bewolkt
08:00
19°
zwaar bewolkt
11:00
23°
matige regen
14:00
22°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

1200 bezoekers bij geslaagd folklore festival wendezoele

Terug

1200 bezoekers bij geslaagd Folklore Festival Wendezoele

Afgelopen zondag 19 augustus hield Museumboerderij Wendezoele samen met de Twentse Harmonica Club het jaarlijkse Harmonica, Accordeon en Folklore Festival aan de Twickelerlaan. Het mooie weer, de prachtige muziek en dans en de vele bezoekers zorgden voor een onvergetelijke middag voor jong en oud. “Museumboerderij Wendezoele is verheugd dit jaar zo’n 1200 bezoekers te hebben mogen verwelkomen en kijkt alweer uit naar het komende Folklore Festival in jubileumjaar 2019.”

De sfeer zat er al vroeg goed in op het Folklore Festival met optredens van de Twentse Harmonica Club, Zweverink Muziek en vele individuele spelers. De prachtige uitgedoste dames en heren van dansgroep Brookmoaten uit Bornerbroek, dansgroep Midden Twenthe uit Delden en zang- en dansgroep Roesalka Hengelo trokken met hun verschillende optredens veel bekijks.

Naast het muzikale vermaak en de vele dansoptredens genoten de bezoekers ook van de gezellige kraampjes met ambachtelijke producten en de heerlijke pannenkoeken die als warme broodjes over de toonbank gingen. Volgend jaar augustus zal het Folklore Festival weer plaats vinden op Museumboerderij Wendezoele.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.