nu 17°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
11:00
19°
geheel bewolkt
14:00
23°
licht bewolkt
17:00
25°
onbewolkt
20:00
23°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

45 team tennis club delden naar de europese kampioenschappen

Terug

45+ team Tennis Club Delden naar de Europese Kampioenschappen

Het 45+ vrijdagavondteam van Tennis Club Delden doet van 17 tot 22 september mee aan de Europese Kampioenschappen voor veteranen clubteams in het Spaanse Murcia. In eigen land hebben de spelers alles gewonnen wat er te winnen is. De afgelopen jaren zijn ze zes keer op rij kampioen geworden in de hoogste klasse van de vrijdagavondcompetitie in de regio Overijssel. Zij hebben zich, doordat er geen nationale kampioenschappen worden gehouden, echter niet kunnen meten met de kampioenen van de andere districten. Hierdoor zijn ze feitelijk regerend landskampioen.

Na enig heen en weer geschrijf met de bekende oud toptennisser Jacco Eltingh, die tegenwoordig een bondsfunctie heeft, kreeg het team in juli van dit jaar groen licht en werden ze uitgenodigd om deel te nemen aan de Europese Kampioenschappen voor clubteams. In de zomervakantie werd gewoon doorgetraind. Onder andere op gravel, de ondergrond waar ze in Spanje op moeten spelen.

De ploeg hoopt op een mooi resultaat in Spanje, waar het uitkomt tegen tegenstanders uit onder andere Rusland, België en Groot-Brittannië. Het mogen verdedigen van de Nederlandse eer is echter ook al een mooie beloning voor de goede resultaten van de afgelopen jaren. Het team bestaat uit: Xander Meijs, Björn Scharrenborg, Ton Scholte op Reimer, Peter Marijnen, Robert Branderhorst, Jan Bram de Groot, Jan Oosterhof, Leon Hagedoorn en Alfons Wegdam.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.