nu 16°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
15°
onbewolkt
08:00
16°
onbewolkt
11:00
20°
half bewolkt
14:00
21°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

badmeesters de mors houden oogje in zeil bij zwembad aparthotel

Terug

Badmeesters De Mors houden oogje in zeil bij zwembad Aparthotel

Tot grote teleurstelling van vele zwemmers kon er sinds afgelopen september door mensen die niet in Aparthotel Delden verbleven niet meer gezwommen worden in het binnenbad bij het hotel. In een nieuwe regelgeving werd bepaald dat te allen tijde een badmeester aanwezig dient te zijn. Voor het probleem is nu een oplossing gevonden waardoor er sinds dinsdag 21 november weer gezwommen kan worden. “De uitkomst is dat het binnenbad gedurende de wintermaanden op gezette tijden weer open zal zijn voor zwemmers van buitenaf met badmeester geleverd door SBR.”

“Sommige zwemmers bezochten het binnenbad van Aparthotel Delden al meer dan 30 jaar”, zo laat het Deldense hotel weten. “Deze stonden nu plotseling door de regeltjes gedwongen op straat. Toen de Stichting Beheer Registergoederen (de eigenaar van openluchtzwembad de Mors) dit hoorde zijn er gesprekken opgestart om samen met het Aparthotel Delden naar een oplossing te zoeken. Gelukkig is deze nu gevonden.”

De openingstijden zijn vanaf 21 november op dinsdagochtend van 07.00 uur tot 08.30 uur en op woensdagavond van 18.00 uur tot 19.30 uur. Dit met uitzondering van de schoolvakantie of feestdagen en tot 1 mei 2018. Dan gaat het buitenbad weer open. Bij voldoende belangstelling wordt uitbreiding van de openingsuren overwogen. De kosten bedragen 3 euro per keer.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.