nu 22°
Weerbericht Delden
lichte regen
17:00
21°
lichte regen
20:00
18°
zwaar bewolkt
23:00
14°
half bewolkt
02:00
12°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

basisscholieren hebben eerste twee etappes deldense avond4daagse achter de rug

Terug

Basisscholieren hebben eerste twee etappes Deldense Avond4daagse achter de rug

Deze week wordt in Delden de jaarlijkse Avond4daagse gehouden. Van dinsdag tot en met vrijdag lopen vele honderden kinderen en ouders routes die in en om Delden zijn uitgezet. De eerste twee etappes zijn inmiddels achter de rug en zijn goed en onder prima weersomstandigheden verlopen. Op donderdag is de start bij OBS Deldenerbroek en vrijdag is het startpunt Cramersweide. De wandelaars worden vrijdag feestelijke ingehaald via de Langestraat met als eindpunt Cramersweide.

Dinsdag

De start op dinsdag was dit jaar weer bij het ‘t Hoogspel. Via de scholen hebben veel kinderen en ouders zich al aangemeld en daar zijn er voor aanvang nog meer bijgekomen. Voor IKC Magenta is het de eerste keer dat ze meelopen als school. Ook OBS Wiene doet voor de eerste keer mee aan de Deldense vierdaagse. Traditiegetrouw zorgde de brandweer weer voor leuke spelletjes bij terugkomst.

Woensdag

Op woensdag liepen de wandelaars via Camping Mooi Delden richting Oele. Na het wandelen konden de kinderen nog leuke spelletjes doen bij Korfbalvereniging D.K.V. Zwart Wit. Muziekvereniging Drumfanfare Delden en Jerry & Co zorgden voor de muzikale omlijsting van de etappe.

Routes

De routes hebben een lengte van 5 en 10 kilometer. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Iedere dag wordt er een route uitgezet van 2,5 kilometer. De vertrektijden zijn: dinsdag tot en met donderdag tussen 18.00 uur en 19.00 uur. Vrijdag start de 10 km om 18.00 uur. De 5 km tussen 18.30 uur en 18.45 uur en de kidsroute om 19.00.uur. Dit in verband met de gezamenlijke intocht.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.