nu 17°
Weerbericht Delden
zwaar bewolkt
14:00
19°
licht bewolkt
17:00
19°
licht bewolkt
20:00
17°
onbewolkt
23:00
11°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

bijna helft standplaatshouders westerholt is al vertrokken

Terug

Bijna helft standplaatshouders Westerholt is al vertrokken

Bijna de helft van de standplaatshouders van Camping Westerholt heeft inmiddels hun plek opgeruimd en is vertrokken. Eigenaar Stichting Twickel verwacht dat de komende dagen, voor 15 april, nog eens veertig gasten de biezen pakken. Van de in totaal 180 plaatsen zijn er dan nog zo’n vijftig bezet. Deze groep heeft besloten de zomer nog op de camping door te brengen en wil voor 15 september vertrekken. Een enkeling blijft tot het einde van het kalenderjaar.

De Stichting Twickel geeft de standplaatshouders een onkostenvergoeding van 500 euro als ze voor 15 september vertrekken en hun plek schoon opleveren. Ook krijgen de gasten in deze collectieve regeling hun volledige stageld voor 2019 van zo’n 2000 euro terug. De standplaatshouders kunnen ook gebruik maken van een individuele regeling. In dat geval krijgen ze het volledige stageld terug als ze voor 15 april vertrekken. Wanneer deze gasten ervoor kiezen om de zomervakantie nog wel op de camping door te brengen, maar wel voor 15 september de boel inpakken, krijgen ze de helft van het stageld terug. In beide gevallen geldt ook de vergoeding van 500 euro voor het opruimen van de plek.

Of de kleine groep mensen die tot eind 2019 blijft ervoor zorgt dat de overige standplaatshouders geen gebruik kunnen maken van de collectieve regeling, is nog onduidelijk. Twickel gaat nog in gesprek met de gasten om voor dit scenario een oplossing te vinden.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.