nu 11°
Weerbericht Delden
lichte regen
14:00
12°
matige regen
17:00
11°
lichte regen
20:00
10°
lichte regen
23:00
10°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

boodschappen buurt bus delden in een nieuw jasje

Terug

Boodschappen Buurt Bus Delden in een nieuw jasje

Met ingang van 1 oktober worden inwoners van Delden die gebruik maken van de Boodschappen Buurt Bus vervoerd met een andere bus. Salut is onlangs een samenwerking gestart met Doors Wide Open. Laatstgenoemde stelt haar bus iedere vrijdagmiddag beschikbaar. De vaste chauffeurs blijven op de bus rijden.

“Elke vrijdagmiddag rijdt de bus voor iedereen die geen vervoer heeft naar de supermarkt. Tussen 13:00-14:00 worden de mensen thuis opgehaald. De bus wordt geparkeerd op de parkeerplaats bij Dirk v.d. Broek, zodat ook de markt bezocht kan worden. De bus blijft ongeveer 1 uur staan, waarna iedereen weer thuis wordt gebracht. De ritprijs is 2 euro voor een retour. Dit bedrag komt ten goede aan de stichting Doors Wide Open. Er is wekelijks plaats voor 8 personen. Rollators kunnen mee, rolstoelen kunnen helaas niet mee in de bus. Salut hoopt met de Boodschappen Buurt Bus de zelfredzaamheid van inwoners te vergroten.

“Voor vragen of deelname kan contact worden opgenomen met Salut via telefoonnummer: 0547-260053 of email naar info@salut-welzijn.nl. Of loop op de dinsdag- woensdag- of donderdagochtend binnen bij Salut in het Gezondheidscentrum in Delden.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.