nu 13°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
11:00
16°
geheel bewolkt
14:00
20°
lichte regen
17:00
21°
zwaar bewolkt
20:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

brandweer delden op zoek naar versterking

Terug

Brandweer Delden op zoekt naar versterking

De brandweerpost Delden staat voor de veiligheid van Delden en omgeving. Dit wordt gedaan met een team van 24 vrijwilligers, mannen en vrouwen. Echter door het (toekomstige) vertrek van een aantal van de collega’s, die de post wegens pensionering gaan verlaten, zijn er een aantal vacatures.

“Als brandweerpost staan de lieden voor de veiligheid van Delden en omgeving, maar dit kunnen we niet alleen. Daarvoor is de steun vanuit de Deldense samenleving nodig, zonder leden die wonen of werken in Delden kunnen we niets. Wanneer je woont en werkt in Delden (maar ook alleen werkt in Delden) of overdag veel beschikbaar bent, overweeg dan of het brandweervak niet iets voor jou is.”

Inwoners die interesse hebben in het mooie vak van brandweerman/vrouw, graag willen werken aan een veilige samenleving (in je eigen omgeving) en deel willen uitmaken van een leuk team waarin ook veel aandacht is voor de sociale aspecten, kunnen zich opgeven voor de infoavond op woensdag 6 maart, aanvang 19.30 uur in de kazerne van Delden. Dit kan bij de kazernecoördinator Jan Blekkenhorst, e-mail: j.blekkehorst@brandweer-twente.nl of bellen op 06 25741325.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.