nu 13°
Weerbericht Delden
half bewolkt
02:00
11°
licht bewolkt
05:00
10°
half bewolkt
08:00
14°
geheel bewolkt
11:00
16°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

centrum delden overspoeld met bezoekers hemelvaartsdag

Terug

Video: Centrum Delden overspoeld met bezoekers Hemelvaartsdag

In Delden was er zoals ieder jaar weer van alles te doen op Hemelvaartsdag. Duizenden bezoekers uit De hele regio kwamen al vroeg naar het centrum voor de braderie en de rommelmarkt of de fietsvierdaagse. Het zonovergoten weer zorgde er tevens voor dat er op de terrasjes nauwelijks meer een lege stoel te ontdekken was.

Na 12.00 uur nam de drukte nog verder toe. Op het Ressingplein speelde de Deldense band ‘Tik maar Af’ tot ongeveer 18.00 uur. Ook was er op het plein bij het paardje een Biergarten ingericht en kwamen ‘die Schilehrer aus dem Stubaital’ een optreden verzorgen. Dit feest ging door tot ongeveer 20.00 uur.

De organisatie kijkt met een goed gevoel terug op de dag. "De omstandigheden waren prefect en er waren alleen maar vrolijke gezichten te zien", zo vertelt Wim Aarsen. De opkomst lag net als de vorige jaren in de vele duizenden. "Mensen uit de hele regio komen naar Delden op Hemelvaartsdag, dat is inmiddels traditie. Ik denk dat we verdeeld over de dag ook dit keer weer 20.000 mensen in het centrum hebben gehad."

Video:

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.