nu 16°
Weerbericht Delden
zwaar bewolkt
14:00
16°
half bewolkt
17:00
16°
lichte regen
20:00
14°
lichte regen
23:00
13°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

circus renz berlin laat delden met goed gevoel achter zich

Terug

Circus Renz Berlin laat Delden met goed gevoel achter zich

Circus Renz Berlin heeft de grote tent weer ingepakt en laat Delden voorlopig achter zich. Tussen woensdag en zondag werden in totaal vijf voorstellingen opgevoerd aan de Cramersweide. En niet zonder succes. De eerste voorstelling trok zo’n 200 bezoekers, maar daarna steeg het aantal geïnteresseerden alleen maar verder. Vooral op de zaterdag en zondag kwamen mensen uit Delden en omgeving in groten getale naar de circustent.

Bernhard Renz junior, zoon van eigenaar Bernhard Renz, kijk dan ook met een goed gevoel terug op de afgelopen dagen. “In 2014 bleek al dat de interesse in het circus in Delden groot is en dit keer was de opkomst nog hoger. Dat is voor ons erg fijn na het wat teleurstellende bezoek aan Enschede.” Ook het enthousiasme van de bezoekers over de acts was groot. “De mensen in de tent zijn onderdeel van het geheel. Er werd goed meegeklapt en meegedaan, dat is voor de sfeer erg goed.”

Het circus reist nu door naar Losser en strijkt een week later neer in Goor. “We hopen dat de mensen daar net zo enthousiast zijn als in Delden.” Wanneer het volgende bezoek is aan de Cramersweide is nog niet duidelijk. “Waarschijnlijk over een paar jaar. Dat we terugkomen is wel zeker.”

Op dierendag kregen de kamelen van Circus Renz Berlin een feestmaal aangeboden bij Bakkerij ter Avest.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.