nu 17°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
11:00
19°
geheel bewolkt
14:00
23°
licht bewolkt
17:00
25°
onbewolkt
20:00
23°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

circus renz berlin strijkt opnieuw neer aan cramersweide in delden

Terug

Circus Renz Berlin strijkt opnieuw neer aan Cramersweide in Delden

Circus Renz Berlijn komt begin oktober weer naar Delden. In 2014 verzorgde het circus al een aantal voorstellingen op de Cramersweide en beloofde toen terug te keren. Die belofte wordt nu ingelost en van 5 tot en met 8 oktober zal de circustent weer staan opgebouwd bij de entree van Delden.

“De ervaringen in Delden waren in 2014 zeer positief en dus hebben we besloten om terug te keren”, vertelt Jan Hoekstra van Renz Berlijn. “We zijn hier gastvrij ontvangen en merkten dat het voor de Deldenaren een hele happening was dat wij hier kwamen optreden. Daarnaast is de Cramersweide een prachtige locatie, we kijken er naar uit om daar weer onze kunsten te vertonen.”

Er staan in Delden in totaal vier optredens gepland. De voorstellingen zijn op 5 oktober van 19.00 tot 21.00 uur, op 6 oktober van 17.00 tot 19.00 uur, op 7 oktober van 15.00 tot 17.00 uur en op 8 oktober van 14.00 tot 16.00 uur. “Het programma is ondertussen weer helemaal vernieuwd, dus ook oor de mensen die drie jaar geleden zijn geweest, is er weer van alles te beleven.”

Het circus hoopt dan ook net als in 2014 op een goede opkomst. Toen werd het totaalaantal bezoekers geschat op 3000. “Het is natuurlijk lastig om in te schatten hoe groot de animo zal zijn. Dat is van veel factoren afhankelijk. Soms verwacht je veel en is de uitkomst teleurstellend. En soms zijn de verwachtingen laag en zit de tent helemaal vol.”

Ontsnapte olifant

Ad en Dini Stokkentreef kregen drie jaar geleden de verrassing van hun leven toen er ineens een olifant door de beukenhaag de moestuin binnenkwam (klik). Het dier was even daarvoor aan de aandacht van de verzorgers van het circus op de Cramersweide ontsnapt en zag zijn kans schoon. Onder andere de boerenkool en de mais in de tuin verdween in no time in de maag van de Indische olifant.

Dit jaar hoeven aanwonenden zich over olifanten in ieder geval geen zorgen te maken. “Er is dit jaar geen olifant aanwezig bij de voorstellingen.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.