nu 22°
Weerbericht Delden
lichte regen
17:00
23°
lichte regen
20:00
21°
lichte regen
23:00
15°
zwaar bewolkt
02:00
14°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

dag 5 deldense sportweek onderdeel tennis groot succes

Terug

Dag 5 Deldense Sportweek – Onderdeel tennis groot succes

De Deldense Sportweek is weer doormidden. Op dinsdagavond werd op de tennisbanen van TC Delden het vierde van in totaal acht onderdelen afgewerkt. Het leverde ook nu weer een geweldige strijd op tussen de 12 teams. De eindzege op dit onderdeel ging naar de Wijntorentoppers. Op de ranglijst is het spannender dan ooit. Popperdepopperdepop gaat nog steeds aan de leiding met 39 punten, maar heeft nog maar een punt voorsprong op nummer twee ‘Derde Helft’. Op plek drie staat nu Speenkruid United met 37 punten. Ook de nummer 4, 5 en 6 staan binnen tien punten van de koploper.

Voorzitter Ramon Kuiper komt complimenten tekort voor de organisatie. “Vorig jaar was alles bij de tennis al erg goed voorbereid en dat hebben ze dit jaar nog eens overtroffen. Het programma was nog diverser en de deelnemende teams hebben volop genoten. Het weer was ook nog eens uitstekend waardoor het terras goed gevuld was. Als organisatie is dat ook een moment om even stil te staan en te genieten.”

Woensdag:

Op woensdag moeten de teams hun kracht op het mentale vlak tonen. Dan staat bij Harlekijn-Smitties de sportquiz op de agenda. Deze quiz bestaat uit zes rondes van elk tien vragen. Ieder team moet met minimaal 4 en maximaal 6 spelers aanwezig zijn, waarvan minimaal 2 dames. De quiz duurt ongeveer 1,5 uur, met 1 pauze tussen de 6 rondes. De teams worden geacht om dit keer om 19.00 uur aanwezig te zijn en de start is om 19.30 uur. Een half uurtje later dan gebruikelijk dus. Klik hier voor meer informatie.

Klik hier voor de foto’s van het programma op dinsdag. Hieronder de stand:


advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.