nu 21°
Weerbericht Delden
zwaar bewolkt
23:00
16°
zwaar bewolkt
02:00
15°
geheel bewolkt
05:00
16°
geheel bewolkt
08:00
17°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

deelname aan programma bed en breakfast geweldige ervaring

Terug

‘Deelname aan programma Bed en Breakfast geweldige ervaring’

De mobiele telefoons van Peter en Marcel Hasperhoven stonden op zondagavond roodgloeiend. De eigenaren van het Deldense B&B Den Soeten Inval waren vanaf 20.20 uur te zien in het veel bekeken programma Bed en Breakfast van Omroep MAX. Samen met nog twee stellen die een B&B runnen, bezochten ze elkaars onderkomen en gaven vervolgens een beoordeling op basis van de kosten voor een overnachting. Het Deldense stel kreeg een positieve score en eindigde als tweede.

KLIK HIER om de uitzending te bekijken.

Peter Hasperhoven: “We hebben heel veel positieve reacties gekregen en mensen gaven aan dat we lekker onszelf gebleven zijn tijdens de opnames.” Toen ze gebeld werden door omroep Max met de vraag om mee te doen aan het programma, moesten ze daar eerst even over nadenken. “We zijn nu ontzettend blij te hebben deelgenomen, de uitzending was ook geweldig. We hadden direct een klik met de overige kandidaten en hebben een topweek gehad. We kregen verder goede tips en hebben daar inmiddels al invulling aan gegeven. Ook was het een super kans dus om onze mooie gemeente Hof van Twente op de kaart te zetten en natuurlijk onze eigen B&B.”

In de uitzending van het B&B van Peter en Marcel te zien maar werd de camera ook op Delden gericht. Zo kwam kasteel Twickel voorbij tijdens een fietstocht met een tandem en brachten de drie stellen een bezoekje aan museum No Hero. De dag in Delden werd afgesloten met een rondleiding bij de boerderij met Wagyu koeien aan de Langestaat.

Foto: Omroep MAX

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.