nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
14:00
22°
lichte regen
17:00
23°
lichte regen
20:00
20°
lichte regen
23:00
15°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

delden terug naar toen komt met tweede editie

Terug

Delden Terug Naar Toen komt met tweede editie

Delden Terug Naar Toen keert terug! In het eerste weekend van april in 2020 wordt het evenement voor de tweede keer gehouden. Er wordt dan gevierd dat Delden 75 jaar geleden werd bevrijd van de Duitse bezetting.

In 2015 trok het bevrijdingsevenement Delden Terug Naar Toen vele tienduizenden bezoekers naar Delden. “Er werd toen een omvangrijk en onvergetelijk programma opgezet om de bevrijders 70 jaar na dato te bedanken. Heel Delden liep uit en bijna iedereen was wel op een of andere manier betrokken bij de festiviteiten”, zo laat de organisatie weten.

Het bestuur van Delden Terug Naar Toen (DTNT) kijkt met veel plezier terug op het prachtige en geslaagde evenement in 2015 en is erg blij dat er een enthousiast team vrijwilligers klaar staat om het Delden Terug naar Toen te organiseren. Voorzitter Erna Hemersma draagt op maandag 8 april om 19.00 uur bij de Hotel Sevenster de voorzittershamer over aan Anne Marie Rosendal. De nieuwe voorzitter zal aansluitend het feestelijke programma voor 2020 bekend zal maken dat start op vrijdag 3 april.

“Er zullen weer volop hoogtepunten zijn met onder andere muziek een re-enactment, dans en nog veel meer. “In samenwerking met vele vrijwilligers wordt de bevrijding groots gevierd door alle inwoners, winkeliers, bedrijven, scholen en verenigingen in de stad. Het evenement eindigt op zondag 6 april 2020.”

Inwoners die willen meedoen en meedenken met Delden Terug Naar Toen 2020, kunnen zich aanmelden via info@sevenster.nl

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.