nu 12°
Weerbericht Delden
half bewolkt
02:00
11°
licht bewolkt
05:00
10°
half bewolkt
08:00
14°
geheel bewolkt
11:00
16°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

deldens hotel carelshaven gaat van 3 naar 4 sterren

Terug

Deldens hotel Carelshaven gaat van 3 naar 4 sterren

Nog geen half jaar na de invoering van de nieuwe Europese Hotelclassificatie, heeft Carelshaven er een ster bijgekregen. Het Deldense hotel mag vanaf heden vier sterren dragen. “Wij zijn hier echt ongelooflijk blij mee en het komt eerder dan verwacht”, zo laten Alco en Evelyn van Berkel weten.

Al sinds jaar en dag is Carelshaven een gerenommeerd 3 sterren hotel “Wij waren dan ook zeer tevreden toen wij na de eerste classificatie een 3 sterren superior (3 sterren plus) nominatie kregen”, zo geeft Evelyn van Berkel aan. “Begin dit jaar zijn wij echter begonnen met de verdere renovatie en restyling van onze hotelkamers in de tuinvleugel, het restaurant en algemene ruimten. Ook de faciliteiten en services hebben wij nog meer geoptimaliseerd.”

De eigenaren waren eigenlijk pas van plan om in 2019 een herkeuring aan te vragen, nadat ook onze Tuinvleugel zou zijn uitgebreid met een extra verdieping. “We hebben vorige maand toch besloten het nu al te doen en met succes”, zo vertelt Alco. “Met ingang van deze maand mogen wij met Carelshaven namelijk de begeerde vierde ster dragen. Wat het extra bijzonder maakt is dat Carelshaven het eerste hotel in Europa is die deze herkeuring heeft aangevraagd en direct met succes een extra ster heeft gekregen.”

Het moderniseren van alle hotelkamers heeft uiteindelijk geresulteerd in de vierde ster. “Alles is voorzien van de nieuwste standaard en luxe. Er is zelf een hoofdkussen-menu. Mocht het standaard kussen op de kamer niet bevallen dan kunnen de gasten vragen om een zachter of stevigere kussen.” Het restaurant, de Van der Worp-kamer en Tuinzaal zijn in de afrondende fase van de restyling. “Momenteel worden deze voorzien van nieuwe verlichting en zal in mei de nieuwe buffetkasten geleverd worden, wat tevens de laatste aanpassingen zullen zijn.”

Naast Carelshaven heeft ook het Aparthotel in Delden 4 sterren.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.