nu
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
onbewolkt
08:00
onbewolkt
11:00
16°
onbewolkt
14:00
20°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

deldense brandweermannen gehuldigd tijdens korpsbijeenkomst

Terug

Deldense brandweermannen gehuldigd tijdens korpsbijeenkomst

Een aantal Deldense brandweermensen is op vrijdagavond 11 januari in het zonnetje gezet. Tijdens de jaarlijkse korpsbijeenkomst van kazerne Delden vierde de brandweer het jubileum van drie vrijwilligers en nam afscheid van een collega. Burgemeester Nauta was tijdens de korpsavond aanwezig om de jubilarissen te huldigen. Tevens werden er diploma’s uitgereikt.

Op de jaarlijkse korpsbijeenkomst van de brandweerkazerne in Delden werden het 35-jarig jubileum van Jos Workel, het 12,5-jarig jubileum van Jaap Schikker en het 10-jarig brandweerjubileum van John Peper gevierd. “Samen zetten zij zich al vele jaren in voor de brandweer, dat is toch fantastisch! Een korpsavond is een mooi moment om nog eens extra waardering voor het werk van brandweermensen uit te spreken”, aldus Marc Bus, teamleider Repressie van Brandweer Twente.

Naast de huldigingen werd er ook een vrijwilliger uitgezwaaid. Nick Meen nam officieel afscheid van de brandweer.

Foto Vlnr: Kazernecoordinator Jan Blekkenhorst, Jaap Schikker, Jos Workel, John Peper, Nick Meen en teamleider Marc Bus van brandweer Twente en op de voorgrond Burgemeester Nauta.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.